Sunday, December 30, 2012

El Meuk

Gisteren heb ik de fietstassen volgepropt om nog eens een oefenrondje te maken over de Veluwe. Heuveltjes dus, met bagage om uit te proberen hoe de fiets en ik zich met veel gewicht en volume zouden houden. Gevulde voortassen vond ik ook spannend, want dat had ik nog nooit geprobeerd....
Gelukkig blijkt de fiets nog steeds als op rails te rijden; boven komen doe ik nog zonder het kleinste voorkransje te hoeven gebruiken (stoer!).
Even een bedankje omhoog: boffen dat het weer eind december nog fietsbaar is; ongeveer + 10 C!

Om te kijken hoeveel ik mee zou willen nemen heb ik de hele meuk eens uitgestald.
(Hierbij mis ik nog een paar spulletjes, waaronder:
-de toilettas met inhoud;
-Wipp Express (voor de was, dus);
-een Bidon.)
Ook heb ik de spullen op papier op tassen ingedeeld. Deze lijst druk ik af, zodat ik hoop dat ik niet alles ondersteboven hoef te trekken als ik iets zoek:
dus om te voorkomen: van je 'waar had ik *** ook alweer het *** woordenboekje liggen'. Oh ja: dan ook altijd spullen in dezelfde tas terugstoppen!
Morgen maar eens proberen of ik alles in de tassen kan proppen;
boven de 25 kilo komt het denk ik niet, dat is alweer een opluchting!4 comments:

 1. Hoi Wim,
  De tassen puilen gelukkig nog niet uit. Dat komt later wel.

  Groeten,
  Piet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja Piet,
   Ik ben al een paar uur bezit met het inpakken, dat valt niet mee: neem ik wel of geen mooie broek mee, waar laat ik de reservepapieren, welke schoenen neem ik mee (ik wil dansen, wandelen, fietsen, flaneren(?)), welke spulen trek ik aan in het vliegtuig, neem ik een 1 daags survivalkitje mee in mijn rugtasje, (hoe) pak ik het zo in dat de dingen die je vaak nodig hebt bovenin liggen, doe ik uberhaupt niet te moeilijk...

   Delete
 2. Opmerking voor Wim... Ik ben een follower

  ReplyDelete

Bedankt voor je reactie!

Groet,
Wim